Slik kommer du i gang med å søke tilskudd
For å få tilgang til søknadsportalen må du først registrere deg. Under registrering vil du bli bedt om å oppgi om du skal søke som privatperson eller om du skal søke på vegne av en organisasjon. For å starte registrering klikker du på «Logg inn» nederst på siden.

 

Skal du søke på vegne av en organisasjon?
Den som er registrert i Enhetsregisteret som daglig leder for organisasjonen må registere seg i portalen først. Det er fordi den første brukeren som registrerer en organisasjon i portalen og blir godkjent får rolle som administrator. Administrator vil etterpå kunne godkjenne nye brukere.

Når du er registrert, vil din bruker ha status «Til godkjenning». Din tilknytning til organisasjonen må godkjennes før du kan få tilgang til organisasjonens søknader. Merk at selv om brukeren din ennå ikke er godkjent kan du likevel opprette og sende inn en søknad. 

Hva betyr det å være administrator?
Alle organisasjoner må ha en eller flere bruker som har rollen administrator. Administrator har tilgang til å håndtere følgende:

  • Oppdatere organisasjonens kontaktinformasjon

  • Registrere organisasjonens kontonummer for utbetaling av eventuelle tilskudd

  • Godkjenne og administrere organisasjonens brukere med tanke på rolle og tilgang

Organisasjonen kan selv endre på hvem som skal ha rollen administrator.

 

Kan jeg være tilknyttet flere organisasjoner?
Ja, en person kan opprette flere brukere, som da kan representere flere virksomheter. Dette er for eksempel aktuelt for kommuner som kan ha flere underavdelinger med forskjellige organisasjonsnummer.


Har du mer enn én konto blir du spurt, når du logger inn, hvilken organisasjon du ønsker å logge inn på vegne av. Når du er inne i portalen kan du enkelt bytte mellom de forskjellige kontoene. Du finner menyen ved å klikke på navnet ditt eller personikonet øverst til høyre i søknadsportalen.

 

Hvordan oppdaterer jeg profilen min?
Alle brukere uansett rolle kan oppdatere sin egen profil. Du finner menyen ved å klikke på navnet ditt eller personikonet øverst til høyre i søknadsportalen

 

Hvordan sletter jeg brukeren min?
Gå på profilen din. Klikk på navnet ditt eller person-ikonet øverst til høyre i søknadsportalen. Velg «Min profil» og klikk på «Fjern tilknytning».